Selecteer een pagina

TegenlichtBen je ingeschreven bij de leesmarathon?
Dan kun je meedoen aan mijn winactie!
Je maakt  kans op het ebook* Tegenlicht, geschreven door Esther Verhoef. Je krijgt dit ebook in de vorm van een downloadcard van Qinqo ter waarde van 9,99.
Esther Verhoef is een van de succesvolste schrijvers van Nederland.

Tegenlicht heb ik afgelopen winter gelezen en ik moet je waarschuwen: het is geen feel good boek, wel erg aangrijpend en goed geschreven. De hoofdpersoon is Vera Zagt: een ongelukkige dierenfotografe. Haar vlucht in de armen van een minnaar (pikant detail: de halfbroer van haar echtgenoot) wordt afgewisseld met herinneringen aan een moeilijke kindertijd. Zal Vera in de voetsporen van haar depressieve moeder treden of krijgt ze de controle terug……?

Wil je meedoen aan de winactie? Laat een bericht achter (via deze pagina, “Geef een reactie”) en vermeld daarin de naam waarmee je geregistreerd staat bij de leesmarathon. Reageren kan tot zondag 4 augustus 12:00 uur.

* Een ebook of e-book of e-boek is een digitaal boek. Je kunt het boek downloaden en vervolgens weergeven op een e-reader of computer of tablet. Een e-boek heeft net als een papieren boek een hoofdstukindeling en paginanummers.