Selecteer een pagina

Creatief met woorden

Soms kun je zelf de juiste woorden niet vinden. Een oplossing is om je dan te laten inspireren door boeken en de bestaande teksten nieuw leven in te blazen. Dit kun je op verschillende manieren doen, bijvoorbeeld met een stiftgedicht of door te knippen, rangschikken en plakken.

Tijdens deze workshop ontdek je al schrijvend en strepend nieuwe gedichten. Ik zorg voor een stapel boeken waar je naar hartelust uit mag scheuren en ga je helpen om er stap voor stap poëzie van te maken.

Deze workshop is bij mij thuis in Breda. Er is aan de keukentafel plaats voor zes personen, we maken de gedichten in een klein gezelschap. Er loopt een hond genaamd Carlo rond. Verder is er gratis parkeergelegenheid en een bushalte dichtbij.

Workshop ‘creatief met woorden’
Zaterdag 3 november 2018
Kaatje Chocolaatje, Eggestraat 22 te Breda
Tijdstip: 10:30 – 12:30 uur
Prijs: € 25 inclusief koffie/thee en materialen

Wil je graag meedoen maar kun je écht niet op 3 november? Vul dan ook het formulier in. Ik neem contact met je op over een andere datum.

Aanmeldformulier:

[wd_contact_form id=”18″]

Reacties van eerdere deelnemers:

“De sfeer was open en Karen en Carlo waren erg gastvrij. Ik kijk nog regelmatig naar het resultaat!”– Annie

“Welke activiteit ik ook volg bij Karen steeds weer prikkelt ze me met verrassende vragen die raken. Schrijven gaat dan als vanzelf. Daarnaast wordt je heerlijk verwend met aandacht en lekkers op mooie locaties, vol zorg gekozen. Altijd een feestje!” – Marielle

“Voor mij voelde het als een hele mooie manier om wel te kunnen schrijven, om iets verrassend moois te maken, zonder dat ik naar de woorden heb moeten zoeken. Het is een manier om je creativiteit weer aan het werk te kunnen zetten, zeker een handvat voor als je wel wil, maar een beetje op een dood spoor zit.” – Hanneke