Selecteer een pagina

Minibieb

Zaterdag 19 september 2020
Thema: Dag van de Minibieb
Tijdstip: 11:00 – 11:45 uur

Wat doe je met de stapel boeken in je huis? Geef je ze een tweede leven in de minibibliotheek of ga je er eerst mee spelen? Tijdens deze korte online workshop leer ik je drie manieren waarop je iets creatiefs kunt doen met je boekencollectie.

We maken gebruik van het (beveiligde) programma Zoom. Je hoeft je in Zoom niet te registreren en er worden geen persoonsgegevens vastgelegd. Het is te gebruiken op een computer, laptop, tablet of smartphone. Je kunt het programma downloaden zodat je alle functionaliteiten kunt gebruiken, dit is optioneel. Het werkt ook via je internetbrowser zonder iets te installeren.

Na je aanmelding ontvang je de gegevens die je nodig hebt om mee te doen aan de online workshop. Heb je vooraf vragen? Laat het weten, ik beantwoord ze graag.

Dag van de Minibieb

* verplicht

Je ontvangt na aanmelding bericht over de online workshop. Daarnaast ontvang je maandelijks Post van Kaatje per e-mail. Dit is gratis en vrijblijvend. Je kunt je hier op elk gewenst moment voor uitschrijven.

Door op onderstaande link te klikken ga je akkoord met verwerking van je gegevens conform de GDPR-regelgeving door Mailchimp. Meer informatie over Mailchimp’s privacy reglement.