Selecteer een pagina

Levensverhalen

Ons leven bestaat uit een indrukwekkende verzameling van kleine verhalen. Ga in gedachten eens even terug in de tijd en denk aan je eerste schoolfoto, de zondagse kleding of vla met een velletje. De ene herinnering roept de andere op.

Tijdens de cursus “levensverhalen schrijven” leer ik je spelenderwijs diverse schrijftechnieken. Al pratend, mijmerend en luisterend gaan we op reis door de collectie met herinneringen aan je kindertijd en jeugd. Vanuit verschillende invalshoeken verwerk je die waardevolle herinneringen tot mooie verhalen.


Terugblikken en schrijven hangen nauw samen met verwerken. Door zicht te krijgen op je voorbije leven vallen dingen op hun plaats. Je kunt ervan leren, oude verhalen sorteren en kiezen wat je wilt opruimen en waar je van wilt blijven genieten.

Ben je al bezig met het opschrijven van herinneringen of wil je er graag mee beginnen? Wil je andere schrijvers ontmoeten en ervaringen uitwisselen? In deze cursus schrijf je aan jouw levensverhaal. Een uniek verhaal! Met de creatieve schrijfopdrachten ga je zowel tijdens de lessen als thuis aan de slag.

Ervaringen van deelnemers:
“Van jouw cursus heb ik geleerd hoe leuk ik schrijven vind.”
“Ik heb de lessen als positief en leerzaam ervaren. Het is fijn om met anderen voor dezelfde opdrachten te staan.”
“Deze cursus heeft mij gestimuleerd om, hoe dan ook, te schrijven.”

Cursus levensverhalen schrijven

Vier lessen, steeds van 14:00 – 16:30 uur:
vrijdag 16 maart 2018
vrijdag 20 april 2018
vrijdag 18 mei 2018
vrijdag 15 juni 2018

Bij Bibliotheek AanZet
Locatie: Scheldelaan 1 te Sliedrecht
Prijs: € 95,00

Contactformulier, graag invullen bij aanmelding / vragen:

[wd_contact_form id=”18″]