Selecteer een pagina

Expeditie

 

Een expeditie is een ontdekkingreis of zoektocht. In dit geval is het een ontdekkingsreis in je boekenkast en een zoektocht naar jezelf. Je maakt een reis van vijf dagen met speelse opdrachten, tips en fragmenten uit boeken. Deze reis krijg je van mij cadeau, er zijn dus geen kosten of voorwaarden aan verbonden. Je bent er per dag een minuut of vijf mee bezig maar langer mag natuurlijk ook 🙂

[btnsx id=”2465″]

Tijdens Expeditie Boekenkast ga je op een andere manier kijken naar de boeken in je huis. Waar heb jij ze verzameld? Staan ze netjes op kleur gesorteerd in een grote kast of liggen er her en der stapeltjes? Wat voor leuke dingen kun je doen met je boekenvoorraad? Aan wie geef jij een boek cadeau?

De ontdekkingsreis geeft je antwoord op vragen waar je misschien nog nooit over nagedacht hebt. Nou… na deze expeditie wel! Bijvoorbeeld: Waarom poseren belangrijke mensen vaak voor een boekenkast? Wat is het effect van boeken die zichtbaar in je kamer aanwezig zijn? Zijn lezende mannen beter in bed?

Deze expeditie is een aanrader als je een boekenwurm, taalliefhebber of ontdekkingsreiziger bent. Als je op zoekt bent naar een vleugje creativiteit, inspiratie en speelsheid dan kan ik je expeditie boekenkast ook van harte aanbevelen.

[btnsx id=”2465″]