Selecteer een pagina

Piece of cake

Ben je de Hollandse lente beu? Is je inspiratie ver te zoeken? Durf je niet meer terug te denken aan de voornemens die je begin dit jaar gemaakt hebt? Laat je dan een avond in de watten leggen door ons, Kaatje & Rianne!

Wat gaan we doen? Speelse oefeningen die je helpen om je weer te laten sprankelen, om luchtigheid terug te vinden in je leven zodat je een flinke hap uit de piece of cake kunt nemen. Lekker conreet. Er is altijd iets te vieren dus wij zorgen voor bubbels en iets lekkers.

 

 

WORKSHOP       
Piece of Cake
Datum: dinsdag 16 mei 2017
Tijdstip: inloop vanaf 19:00 uur, programma van 19:15 – 21:45 uur
Locatie: Bij Choco Loca in Den Bosch
Prijs: €40,-* inclusief koffie/thee/water, pieces of cake, borrel, materialen… én een cadeautje!
* bij inschrijving met 2 personen krijgen jullie allebei vijf euro korting en betaal je dus €35,- p.p.
Aanmeldenklik hier

De workshop is een zoektocht naar wat jou blij maakt. Ondeugende dingen & heimelijke genoegens. De pleziertjes waar je hart als kind al sneller van ging kloppen. Dingen die je misschien bent kwijtgeraakt toen je werd opgeslokt in de wereld van volwassenen, verantwoordelijkheden en werk. Ook wel ‘terminale serieusheid’ genoemd. Tijd om de boel weer luchtig te kloppen…?

Sfeerimpressie:

Waarom?
Met vallen en opstaan zetten wij zelf onze zoektocht naar pieces of cake voort. Wij leren en groeien iedere dag. Nou ja, bijna iedere dag, soms zijn we onderweg of hebben we een pyjamadag.

Wij zijn dol op het maken en vinden van mooie dingen. Om elkaar daar mee te helpen en aan te herinneren. Ook als het even tegenzit of als we het niet zo goed weten. Rianne maakt dan een bordje goede voeding of stuurt een lief kaartje. Karen trekt een stippeltjesjurk aan of schrijft een inspirerende blog.

Wat gaan we doen?
Het wordt een avond vol oefeningen en inzichten. We gaan geen actieplannen opstellen en nóg meer van je vragen, wel gaan we ontdekken en luisteren naar wat belangrijk is voor jou. Speciaal voor deze workshop heeft Karen schrijfopdrachten bedacht en Rianne duikt voor jou de keuken  in. Je zintuigen worden geprikkeld, je schrijft en je maakt een mini snoepreisje. We sluiten af met een borrel* zodat je met een bruisend gevoel naar huis gaat.

Voor wie?
We willen je graag zien stralen dus je hoeft van ons niets gênants te doen. Sterker nog: daar hebben we zelf ook een hekel aan. Wij lokken je liever uit je comfortzone met lekkers. Je mag samen met een vriend(in) komen, maar je bent ook alleen van harte welkom. Klik hier om je in te schrijven. Als je nog twijfelt dan stuur ons gerust een bericht, wij denken graag met je mee.

Andere KoekKaatje Chocolaatje

* Als je een allergie hebt of een dieet volgt, geef het even aan ons door want we houden er graag rekening mee.