Selecteer een pagina

Agenda

April 2021

Schrijfcafé online
Zondag 25 april 2021
Thema: Familie
Tijdstip: 10:30 – 12:30 uur
Prijs: € 15,00
In veel van onze herinneringen spelen familieleden een grote rol. Vriendschappen en warme contacten kunnen in de loop van je leven uitgroeien tot een zelfgekozen familie. Neem eens een duik in je herinneringen aan dierbaren. Wat heb je van ze geleerd, wie mis je en welke trekjes van anderen herken je nu in jezelf?
Aanmelden

Mei 2021

De poëzieclub online
Maandag 3 t/m vrijdag 7 mei 2021

Tijdstip: 09:00 – 10:00 uur
Prijs: € 49,00
We gaan in vijf korte bijeenkomsten aan de slag met verschillende dichtvormen. Dit doen we stap voor stap en lekker praktisch dus geen ingewikkelde termen of interessantdoenerij. We beginnen met uitleg aan de hand van een bekend gedicht. Dichten is een creatief proces, vaak mag je afwijken van ‘de regels’ en er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Na de uitleg en analyse ga je zelf schrijven en krijg je tips om jouw gedichten nog beter te maken.
Aanmelden

Schrijfcafé online
Zondag 30 mei 2021
Thema: Mindmappen
Tijdstip: 10:30 – 12:30 uur
Prijs: € 15,00
Het maken van een mindmap, woordwolk of cluster helpt je om gedachten te ordenen en je creativiteit aan te wakkeren. Deze ochtend ga je praktisch aan de slag met een stappenplan om zelf een mooie mindmap te maken. Ook kijken we naar manieren waarop je de vondsten uit je mindmap kunt verwerken in een verhaal of gedicht.

Niet gevonden wat je zocht?
Kijk eens bij Schrijven Online voor een overzicht van schrijfactiviteiten in Nederland:

Schrijven Magazine