Selecteer een pagina

Karen MeijsGisteren kreeg ik bezoek van een aantal collega young professionals. Sinds kort hebben we een website en daar hebben we al veel wilde plannen voor bedacht. Van gastbloggers tot on-line onderzoekjes en van een landelijk platform voor young profs tot een podium voor organisaties die willen investeren in jong talent. Maar dan de praktijk. Hoe pakken we het aan? Wie doet wat? Zullen we eerst zelf eens beginnen met bloggen...?

Dus ik gaf een korte workshop over het schrijven van blogs. Al snel kwamen de ideeënmachines op gang. Thijs verheugt zich op de komst van zijn tweede kind. Maar hoe voelt het om je baby achter te laten terwijl jij gaat werken? Mart verbaasd zich over de aanpak van reorganisaties.Waarom moeten de jonge medewerkers vol energie en frisse ideeën als eerste vertrekken, kan dat niet anders?

Rob haakt aan op het thema van Thijs. Hoe scoor je punten: in je relatie en op je werk? Hoe zit het precies met de verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke young professionals? En tot slot besluit Lieke te gaan schrijven over een spannende beslissing. Je vaste baan opgeven voor een tijdelijke contract en een opleidingsplaats. Een goede deal, of: van ruilen komt huilen…? Ik ben erg benieuwd naar de verhalen!