Selecteer een pagina

Mijn werk voor Kaatje Chocolaatje combineer ik met een andere baan. Zoals je misschien weet heb ik een achtergrond in de ICT. De afgelopen jaren heb ik gewerkt in het ziekenhuis in Tilburg. Binnenkort zwaai ik mijn collega’s in het ziekenhuis uit en ga ik aan de slag bij GGZ Ecademy. Dit is een vereniging die e-learning maakt voor instellingen in de geestelijke gezondheidszorg. Lesgeven en ICT komen daar samen en het voelt als een logische volgende stap in mijn loopbaan.

De overgang van de ene baan naar de andere en daarnaast het volgen van opleidingen maakt wel dat ik moe ben. Moe van het nadenken. Moe van het leren van nieuwe dingen. Moe van het overdragen. Moe van het loslaten. Moe va het piekeren. En vooral… moe van mezelf 😉 Daarom kijk ik er enorm naar uit om binnenkort op wandelvakantie te gaan. Ik stel me zo voor dat ik dan moe én voldaan ben aan het eind van de dag: moe van fysieke inspanning in plaats van moe door denkwerk. Overdag fijn door de frisse lucht stappen in mijn geliefde Engeland met Ritchie en Carlo aan mijn zijde. En ’s avonds lekker uitrusten in de pub bij een knapperend haardvuurtje, met een thee (of een mulled cider, vooruit) en een goed boek.

Er zijn van die dingen waarvan ik dacht dat ik ze nooooooooit zou doen. Maar kennelijk moet je 31 worden om over je schaamte heen te stappen. Zo droeg ik afgelopen zomer een pet (het was een pet of een zonnesteek) en heb ik nu wandelsokken en een soft shell jack gekocht (het is sokken en een jack of 101 blaren en een longontsteking).  Als je nog meer tips hebt voor deze schaamteloze avonturier in spé dan hoor ik het graag 🙂

Gisteren kreeg ik al een voorproefje met mijn moeder in het Mastbos: