Selecteer een pagina

Het is lastig om elkaar te ontmoeten voor een feestje om de opening van mijn online winkel te vieren. Tijd voor plan B! Tijdens het maken van de kaarten deed ik de nodige research naar Japan en ontdekte zo steeds meer leuke weetjes over het land. Met die informatie heb ik een quiz gemaakt. Voor jou! Je kunt ‘m online invullen t/m 30 mei 2020.

Het zijn vijftien meerkeuzevragen over Japan en je hoeft echt geen kenner te zijn om mee te doen, een gezonde dosis nieuwsgierigheid is genoeg. Met je deelname maak je kans op één van deze prijzen:

– Meedoen is helaas niet meer mogelijk. Winnaars ontvangen in juni bericht. –

Spelvoorwaarden:

  1. Door deelname aan de winactie van Kaatje Chocolaatje ga je als deelnemer akkoord met de onderstaande spelvoorwaarden.
  2. Bij gelijke scores worden de prijswinnaars bepaald door middel van loting.
  3. De prijswinnaars worden persoonlijk, via e-mail, op de hoogte gesteld. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  4. Prijzen zijn niet overdraagbaar of inwisselbaar voor geld.
  5. Kaatje Chocolaatje is niet aansprakelijk voor gebreken van post- of verzendingsbedrijven, ofwel voor het in ontvangst nemen van de prijs door een onbevoegd persoon.
  6. Kaatje Chocolaatje is niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit deelname aan een winactie, het gebruik van de website, of het gebruik van componenten die betrekking hebben op een winactie, noch voor eventuele technische storingen, gebreken of vertragingen met betrekking tot deelname aan een winactie of de aanwijzing van de prijswinnaar.
  7. Prijzen worden alleen verstuurd naar woonadressen in Nederland of België. Indien de prijswinnaar geen verzendadres in Nederland of België kan opgeven, vervalt het recht op de prijs.