Troost van Kaatje

Speciaal voor de donkere, koude dagen heb ik een lijst samengesteld met troostmuziek. Het zijn meer dan vijftig muzieknummers uit allerlei genres. Van Doris Day tot Diggy Dex: met veel dank aan jullie suggesties en verhalen. Muziek die herinneringen oproept aan bijzondere mensen, bijzondere reizen en bijzondere wensen. Muziek die net zo hartverwarmend is als een kopje thee of een knuffel. Muziek om naar te luisteren tijdens een moeilijke dag. Maar zeker ook muziek om bij te glimlachen. 

Je kunt de lijst Troost van Kaatje gratis beluisteren via Spotify. Via je computer of smartphone kun je Spotify gebruiken om collecties, cd’s en nummers van allerlei internationale en Nederlandse artiesten te beluisteren. Er zijn geen kosten aan verbonden, dit heet ook wel ‘muziek streaming’.

3 thoughts on “Troost van Kaatje

  1. Wat een enig woord, Karen, kwispellezen… zo lezen Amigo en ik het begin van je mooie invulling voor de kerstdagen….Alles lezen we op voor ons rustiger momenten, nu nog heerlijk druk dit jaar… en onze muziek-suggestie is : het Openingskoor van het Weihnachtsoratorium van Johann Sebastian Bach : “Jauchzet frohlocket”, wat ik met mijn koor ook eerste Kerstdag zal uitvoeren..
    Fijne dagen met elkaar met misschien wel een beetje sneeuw bij julie…. A&P.

  2. “Troost van Kaatje”, geweldig ! (Kreeg laatst in Deventer nog een mooi gedicht van de plaatselijke troostdichter, ook zo’n mooi gegeven.)
    Kwispellezen, daar geloof ik ook helemaal in.
    Wens je hele fijne dagen toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *