Selecteer een pagina

Karen MeijsHet is maar dat je het weet. Je bent veel leuker dan je denkt!
In ieder geval als je smart & sexy mag geloven. Dat is een lifestyle gericht op vrouwen (niet verboden voor mannen hoor). Denk aan zelfvertrouwen, vrouwelijkheid (hier haken de meeste mannen toch wel af), lef en liefde. De grote vraag daarbij is: wat straal ik uit en wat trek ik daar mee aan? En met een big smile kan ik jullie vertellen dat ik ambassadrice ben, van smart & sexy.

Neem ook eens een kijkje op de website van smart & sexy als je nieuwsgierig bent. Het gaat van datingtips tot zakelijk netwerken en van lievelingsliedjes tot hoge hakken. Allemaal zaken die erg belangrijk zijn in het leven van de vrouw van tegenwoordig 🙂

Denk je nu: leuk en aardig, maar ik heb geen zin om alle artikelen op de website te lezen? Dan heb ik goed nieuws voor je want er is een heuse theatershow. Oprichter Lisa Portengen noemt het zelf “een mix tussen de Oprah Winfrey talkshow & theater met bijzondere inzichten, cadeautjes, muziek, kippenvel en volop inspiratie.” Ik ben in ieder geval van de partij op vrijdag 20 december 2013 in Breda. Had ik al gezegd dat je een goodiebag krijgt ter waarde van 75 euro? Tot dan!!