Selecteer een pagina

Welke woorden horen voor jou bij het nieuwe jaar 2020? Wat doet de gedachte aan een nieuw hoofdstuk, een onbeschreven blad, een blanco pagina met je? Tijdens deze workshop ontdek je al schrijvend, knippend en kijkend wat voor jou belangrijk is in 2020. We staan stil bij wat je meeneemt uit het afgelopen jaar en dagdromen samen over waar je zin in hebt dit jaar. 

Het maken van een jaarcollage is een manier om positief met je verlangens, wensen en toekomstdromen bezig te zijn. Op creatieve wijze geef je uiting aan wat voor jou telt. Ik zorg voor een stapel mooie tijdschriften waar je naar hartenlust uit mag scheuren en knippen en zal je helpen om de rode draad in je verhaal te herkennen. Ook staan we stil bij hoe je collage er uit ziet en welke woorden passen bij je visuele overzicht.

Je hoeft geen ervaren schrijver of kunstenaar te zijn om een jaarcollage te maken. De ene persoon scheurt graag, de ander neemt de tijd om alles netjes gestructureerd te rangschikken. We doen het stap voor stap en het lukt altijd.

De workshop is bij mij thuis in Breda. Er is aan de keukentafel plaats voor zes personen,we maken de collages in een klein gezelschap. Er loopt een hond genaamd Carlo rond. Verder is er gratis parkeergelegenheid en een bushalte dichtbij.

Ervaringen eerdere deelnemers

“De sfeer was open en Karen en Carlo waren erg gastvrij. Ik kijk nog regelmatig naar het resultaat!”– Annie

“Welke activiteit ik ook volg bij Karen steeds weer prikkelt ze me met verrassende vragen die raken. Schrijven gaat dan als vanzelf. Daarnaast wordt je heerlijk verwend met aandacht en lekkers op mooie locaties, vol zorg gekozen. Altijd een feestje!” – Marielle

“Voor mij voelde het als een hele mooie manier om wel te kunnen schrijven, om iets verrassend moois te maken, zonder dat ik naar de woorden heb moeten zoeken. Het is een manier om je creativiteit weer aan het werk te kunnen zetten, zeker een handvat voor als je wel wil, maar een beetje op een dood spoor zit.” – Hanneke

Workshop jaarcollage 2020
Zaterdag 11 januari 2020
Kaatje Chocolaatje, Eggestraat 22 te Breda
Tijdstip: 14:00 – 16:30 uur
Prijs: € 35 inclusief koffie/thee, chocolaatjes en materialen

Je kunt deze workshop volgen in Breda. Daarnaast ben ik graag bereid om de workshop op locatie te verzorgen, bijvoorbeeld aan een groep vriendinnen of collega’s. Vul voor de mogelijkheden onderstaand formulier in, dan neem ik contact met je op.

Aanmeldformulier: