Achter de schermen bij Kaatje: 2 mei

Het is al een poos geleden dat ik mijn eerste plog met je deelde. De hoogste tijd dus voor een tweede poging! Ik krijg regelmatig de vraag hoe ik mijn werk organiseer, hoe het zelfstandig ondernemerschap mij bevalt en hoe mijn agenda er uit ziet. Daarom heb ik een nieuwe rubriek bedacht: achter de schermen bij Kaatje. Ik neem je graag een dag mee in mijn wondere wereld. Dit is de eerste aflevering. Kijk je mee?

De dag start ik samen met Carlo: we maken een wandeling. Ik drink een kop thee en doe wat klusjes in huis. Daarna ga ik op de fiets naar mijn afspraak toe.

In de Nieuwe Veste in Breda heb ik een leuk gesprek met Peter, hij is ook schrijfdocent. We wisselen ervaringen uit en Peter stelt vragen voor een onderzoek waar hij mee bezig is. Na deze afspraak fiets ik met een omweg (het is mooi weer) naar huis.

Prachtig die bloesem! Ik lunch in de tuin en daarna loop ik weer een ronde met Carlo.

Eerst mijn e-mails lezen en beantwoorden en wat rondklikken op social media. Daarna heb ik contact met Patrick, hij is online communicatieadviseur bij ETZ. Ik ben bezig om teksten in te voeren in het CMS van de nieuwe website en daar overleggen we over.

Een keer per maand maak ik een overzicht van onze inkomsten en uitgaven en werk ik mijn boekhouding bij. Terwijl ik daar mee bezig ben komt Ritchie thuis en hij maakt wraps klaar. We eten gezellig samen.

Ik kijk een aflevering van New Girl (leuke serie over een creatieve docent) en daarna ga ik aan de slag met mijn huiswerk. Ik volg een opleiding over online leren en online lesgeven.

Genieten van de ondergaande zon terwijl ik aan de studie ben in mijn schrijfkamer. De dag is voorbij gevlogen! Voordat ik ga slapen lees ik  Pogingen iets van het leven te maken. Een goede kanshebber voor het boek van de maand, ik vind het tot nu toe erg grappig om te lezen.

4 thoughts on “Achter de schermen bij Kaatje: 2 mei

  1. Dat was inderdaad een leuk gesprek, Karen. Met dat onderzoek proberen we het amateurkunstveld in Breda in beeld te brengen.
    Inspirerend om daar met jou over te praten en te kijken waar behoefte aan is.

    • Het zou mooi zijn als we iets kunnen betekenen voor de (amateur-)kunstenaars in Breda en omstreken. Ben benieuwd naar de uitkomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *