Schrijven in het Groen | 4 mei

In maart 2017 gaf ik een schrijfworkshop tijdens bezinnen in het groen in het arboretum in Oudenbosch. Een magische zondagochtend die door de deelnemers werd afgesloten met wij willen meer! Nou, dat is geregeld. We gaan komend seizoen door met schrijven in het groen in de botanische tuin. De eerstvolgende bijeenkomst is op donderdag 4 mei 2017 om 14:00 uur.

Schrijven in het groen is een combinatie van creatief schrijven en inspiratie opdoen in de natuur. We combineren wandelingen en opdrachten in het arboretum met schrijfoefeningen. Dit doen we van mei t/m oktober, elke eerste donderdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur. Voor 15 euro kun je meedoen, dit is inclusief koffie/thee en entree.

Het thema op 4 mei is herinneren & herdenkenWie mis jij? Aan wie denk je in het bijzonder op deze dag? Hoe kun je een warme herinnering woorden geven? Dat zijn vragen waar we met elkaar bij stil gaan staan. Zowel beginnende als gevorderde schrijvers zijn van harte welkom. De ontvangst is in het toegangsgebouw van het arboretum, Achter ’t Postkantoor 1 te Oudenbosch. Inschrijven hoeft niet, bij vragen stuur mij een e-mail.

3 thoughts on “Schrijven in het Groen | 4 mei

 1. Hoi Karen, wat een leuk initiatief. Ik was ook op de schrijfochtend in maart en erg genoten hiervan. Helaas kan ik niet op de donderdagmiddag ivm werk en hoop gewoon dat er ook weer een keer op zondagochtend een schrijfochtend/wandeling wordt georganiseerd 🙂

  Groetjes Claudia

  • Ha Claudia,
   Wie weet, we gaan dit bij wijze van experiment op donderdagmiddag doen tijdens het openingsseizoen van het arboretum. De activiteiten in het kader van ‘bezinnen in het groen’ zijn in ieder geval wel op zondagochtend.
   Graag tot ziens,
   groeten, Karen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *