Nieuw: schrijfcafé Tilburg

Schrijfcafe TilburgEen prachtig schoolgebouw uit 1936: de ideale plek om je schrijfplezier (terug) te vinden! In het monumentale Patronaatsgebouw St. Jozef in Tilburg zijn nog duidelijk de klaslokalen van weleer te herkennen. Tegenwoordig is hier café brasserie Dudok gevestigd.

Het schrijfcafé in Tilburg start op zaterdag 25 januari 2014 en zal iedere laatste zaterdag van de maand plaatsvinden. Je bent van harte welkom aan de leestafel in het sfeervolle Dudok: naast parkeergarage Tivoli, tegenover poppodium 013 en op loopafstand van het station.

Ik organiseer dit schrijfcafé met Irma Uhlenbusch. We starten om 10:00 uur en rond 12:00 uur zijn we klaar met schrijven. Gun jezelf een mooi begin van het weekend!

Schrijfcafe Tilburg

Het afgelopen jaar heb ik ervaring opgedaan met het organiseren van een schrijfcafé in Breda. De formule blijkt een succes: een keer per maand, schrijven aan de hand van een thema, speelse opdrachten, afwisseling met collega Monique, inschrijven is niet nodig, goede sfeer en je kiest zelf of je er een kop koffie of iets sterkers bij drinkt. Daar ga ik in 2014 lekker mee door: in Breda én in Tilburg.

Meer informatie over de thema’s volgt later.

Foto’s: www.013.nl en Veemarktkwartier

 

One thought on “Nieuw: schrijfcafé Tilburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *