Drie doldwaze dagen

Karen MeijsEen feestelijk weekend om op terug te blikken! Sisters, expositie, Hilvarenbeek, open tuin… Een kort verslag in woord en beeld over verrassende ontmoetingen:

Zaterdag was de open tuinen dag in Breda. Verschillende schrijftalenten uit de buurt namen plaats in mijn zonnige tuintje. We hebben leestips uitgewisseld, gepraat over het proces van creatief schrijven en ervaringen over publiceren gedeeld. Wat een verrassing dat er zoveel schrijvers “om de hoek” wonen, nu weten we elkaar te vinden.

Zondag was ik aanwezig bij de gedichtenexpositie in Hilvarenbeek. De bezoekers hebben me verblijd met nieuwsgierige vragen. Soms heel makkelijk te beantwoorden, zoals “bende gij er eentje van Ad Meijs?” Soms moest ik wat langer nadenken over het antwoord, “waarom schrijf je daar eigenlijk een komma en geen puntkomma?” Het was bijzonder om mijn familie ┬ákennis te laten maken met mijn schrijfkunsten.

Maandagmiddag een gesprek met Bibliotheek Hilvarenbeek. Dat gaat leuk worden dit najaar! Ik kan er nog niet veel over verklappen maar we zijn bezig met “Hilvarenbeek schrijft”. Tot slot gaf ik ’s avonds een workshop en lezing bij Sisters Breda. Een supergoede sfeer en onder het genot van een wijntje hebben we een herinnering aan de lagere school opgeschreven. Mooi dat 1 schrijfopdracht voor zoveel verschillende verhalen en herkenning zorgt!

schrijven Hilvarenbeek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *