Cursus

Wil je graag een schrijfcursus volgen? Een cursus bestaat uit meerdere lessen, bijvoorbeeld creatief schrijven of levensverhalen schrijven. In iedere les staat een thema of onderwerp centraal.  Een schrijfcursus helpt je over de drempel om echt te beginnen aan het boek waar je al zolang over droomt. Of om gewoon lekker creatief bezig te zijn in een groep gelijkgestemden. Vaak zijn er schrijfopdrachten voor thuis waarbij je verder gaat met waar je in de les aan begonnen bent.

Cursus Bloggen

Lees je graag weblogs? Heb je al vaak gedacht: ik wil zelf graag bloggen maar hoe begin ik? Tijdens deze korte cursus ga je zelf aan de slag met je eigen weblog / blog. Je hoeft zeker niet technisch te zijn om mee te doen, er zijn verschillende websites die je kunnen helpen en die aan bod komen tijdens de cursus. Doe mee en je zult zelf ervaren dat als jouw eerste weblog eenmaal klaar is, het bloggen je daarna heel gemakkelijk af gaat.

Kijk in de agenda voor de data en locaties van deze cursus

Cursus Creatief Schrijven

Tijdens deze cursus maak je kennis met verschillende vormen van creatief schrijven. Bijvoorbeeld een gedicht, column, sprookje of een kort verhaal. Het belangrijkste is: schrijven met plezier. Er mag gelachen worden tijdens deze cursus hoewel we serieuze onderwerpen zeker niet uit de weg gaan. Een mooie start als je wilt gaan schrijven en een bron van inspiratie en motivatie als je al schrijfervaring hebt.

Kijk in de agenda voor de data en locaties van deze cursus

Cursus Levensverhalen Schrijven

Wil je je herinneringen op papier zetten? En wil je aan familie en vrienden nu eens een zelfgeschreven verhaal voorlezen? Deze cursus bevat veel praktische tips en draait om schrijven, (voor-)lezen en luisteren. We schrijven over verschillende thema’s en halen herinneringen van vroeger weer naar boven. In een ongedwongen sfeer met luchtige opdrachten en tips over schrijftechnieken. Voorlezen en ervaringen uitwisselen in de groep is een belangrijk onderdeel van deze cursus.

Kijk in de agenda voor de data en locaties van deze cursus